Holdtræning

BeginnerWOD

Er du helt ny, så er BeginnerWOD holdet lige for dig. Det er træning, som har fokus på styrke og kondition, ligesom vores almindelige BasicWOD hold, men uden alle de alt for teknisk krævende øvelser. Mange af øvelserne vil være med egen kropsvægt eller med lidt ekstra vægt i form af en håndvægt/bold.

Du kommer igennem øvelser, som udfordrer hele kroppen. Et rigtig fint hold til nybegynderen, som ikke ønsker avanceret øvelser, eller til den øvet, som bare ønsker en træning, hvor man kan slå hjernen fra og give den gas!

Ung kvinde træner Jump Box i Keep Fit

BasicWOD

Vores populære basic hold, hvor vi benytter os af funktionel træning. Alle øvelser bliver forevist i starten af vores dygtige instruktører, og alle øvelserne kan skaleres, så de passer til dit udgangspunkt.

Dagens workout er forskellig fra gang til gang med det fælles mål, at vi skal styrke alle muskelgrupper og samtidig få pulsen op.

Du bestemmer, hvad du vil have ud af timen, for tempo og belastning er op til dig.

Alle kan deltage her –  lige fra nybegynderen til den øvet, fordi vi tilpasser øvelserne til dig. 

FamilyFit

Træning for hele familien. Holdet indeholder styrke- og konditionstræning, hvor vi laver en blanding af motoriske øvelser, konkurrence, og sjove lege. Udgangspunktet er, at træningen skal indeholde gode grin, samvær og til tider udfordrende øvelser for både store og små.

(Børn og voksne i alle aldre er velkommen. Børn under 3 år deltager gratis)

Billede af far med datter på ryggen igang med at træne funktionel træning
Ældre mand træner med reb til SeniorFit i Keep Fit

Senior+Fit (pause)

Er du efterlønner, førtidspensionist, fleksjobber, senior eller andet? Så er Senior+Fit noget for dig, uanset alder! 

Fokus på holdet er at genvinde/vedligeholde essentielle kropslige funktioner og fysisk bevægelsesfrihed.

Vi forbedrer din kondition, smidighed, balance, koordination og styrke via af styrke-og konditionstræning, og træningen vil altid blive tilpasset dig.

Sikkert og skadesforebyggende guider vores instruktør dig igennem hver træning, så du kan få en god og kontinuerlig rytme i din træning, uden skadespauser.

Yoga

Den verden vi lever i nu, kører i et højt gear, og i en travl hverdag glemmer vi ofte at mærke efter. Vi glemmer at geare ned, og vi glemmer at lytte til os selv.

Yoga er afstressende, og kan hjælpe med alt fra små skavanker til søvnbesvær.

Fokus på holdet er rolige øvelser, i et tempo, så alle kan være med, og vores dygtige instruktør guider dig igennem hver øvelse.

Derfor finder du ingen komplicerede øvelser med underlige navne. 

2 mænd dyrker yoga til holdtræning i Keep Fit